ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Ο Σύλλογος Ελικωνίων  επιθυμεί και δημόσια να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία τηςπρώτηςΕλικώνιας Ορειβατικής Συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου του 2016 σε συνδιοργάνωση με την δημοτική κοινότητα Λειβαδιάς και όλους του πολιτιστικούς και ορειβατικούς συλλόγους της πόλης μας, στηνΠλατεία του χωριού το ορειβατικό μονοπάτι προς την κορυφή Καψάλα 1550 μ υψόμετρο και το μονοπάτι προς Παλιομηλιά  και είχε απόλυτη επιτυχία.
Ιδιαίτερα ευχαριστεί:
Β) ‘Όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στον καθαρισμό και την σήμανση των μονοπατιών ,των εθελοντών  στην εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων μας την γραμματεία που είχε την ευθύνη για την καταγραφή των ορειβατών, των εθελοντών στο πάρκιν,  των εθελοντών στο μουσείο , των εθελοντών στο μαγείρεμα και στο σερβίρισμα των εδεσμάτων, που είχαν την ευθύνη και εξυπηρέτησαν άψογα όλους τους καλεσμένους  .
Β) Το λαογραφικό όμιλο Λιβαδειάς και το χορευτικό τμήμα της Αγίας Τριάδας,.
Γ) Τον ποιητή και στιχουργός Γιώργος Μπίμης για την παρουσιάση ποιήματων  από τις ποιητικές συλλογές του΄΄΄ Μνήμες της πέτρας και της σιωπής ΄΄΄΄ και ΄΄΄΄τα Λυρικά΄΄΄΄Ακουστήκαν  τραγούδια σε στοίχους δικούς του που έχουν μελοποιήσει ,Ο συνθέτης και τραγουδιστήςΠαντελής Θαλασιννός ,η σολίστ κιθάρας Ευα Φάμπα και ο συνθέτηςΑλέξανδρος Χατζηνικολιδάκης.
Δ) Τον ποιητή και στιχουργόςΜπούτση Άγγελο για την παρουσιάσει ποιημάτων από τις ποιητικές συλλογές τουΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ , ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΜΟΥ. Ακουστήκαν  τραγούδια σε στοίχους δικούς του που έχουν μελοποιήσει ,
Ε) Την Θεατρική Ομάδα Αλιάρτου "Σχημα" που μας παρουσίασε το μονόπρακτο του Α.Τσέχωφ
 Η ΑΡΚΟΥΔΑ 
ΣΤ) Όλους τους χωριανούς και φίλους ντόπιους και ξενιτεμένους που έδωσαν το παρόν στην ωραία εκδήλωση και ζωντάνεψαν το χωριού μας.
Εύχεται σε όλους και του χρόνου με υγεία

Σχόλια