11/03/2018 ΟΡΕΙΝΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ & ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΙΚΩΝΑ



Μεγάλη ανταπόκριση υπήρχε από τον κόσμο στις δύο δράσεις του Συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 11/3/2018 στον Ελικώνα. Υπέροχος καιρός , μαγευτικό τοπίο,  το βουνό των Μουσών. . Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την διοργάνωση των δράσεων.
1η δράση : Μαζεύουμε άγρια χόρτα του βουνού. Υπεύθυνη δράσης: Γαρυφαλλιά Στάμου. Ευχαριστούμε τις κυρίες: Γιώτα Πούλου, Ντίνα Πούλου, Γιούλα Νταλακούρα και Κατερίνα Γεωργίου που με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου να συμμετέχουν στις δράσεις και να μας αποκαλύψουν όλα τα μυστικά για τα άγρια χόρτα του βουνού .
2η δράση: ορεινός περίπατος: Άγιος Κωνσταντίνος -Σπενέκο. Μια υπέροχη διαδρομή μέσα στα έλατα. Ευχαριστούμε τους οδηγούς: Γιώργο Αυγέρη, Κώστα Πούλο ,  Χρήστο Πούλο και Βασιλική Ντουρντουρέκα για την αμέριστη βοήθειά τους .Ευχαριστούμε τον Σύλλογο «Ελικώνιοι Περιπατητές» και την κα Νότα Μπατσούλη για την συμμετοχή τους. Τέλος , κυρίως ευχαριστούμε όλους εσάς που συμμετείχατε . Θα σας περιμένουμε και στις επόμενες δράσεις του Συλλόγου μας.





Σχόλια

  1. Ζηλεύω!!!! Πόσο θάθελα να ήμουν μαζί σας να αναπνεύσω ξεγνοιασιά και να ρουφήξω τα αρώματα
    του Ελικώνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου