Η ομάδα που ήταν πίσω από την εκδήλωση ΖΕΡΙΚΑΙΩΝ ΜΝΗΜΕΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΙΚΩΝΙΩΝ
ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ



Αριθ. Πρωτ /2015

Λιβαδειά 9/4/2015


ΑΓ. ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ 53
ΛΙΒΑΔΕΙΑ Τ.Κ 32100










ΤΗΛ 2261024656-6938003262





Προς:
Τα μέλη της πολιτιστικής ομάδας του Συλλόγου Ελικωνίων
κυρία. Κορογιάννου Σοφία του Λουκά
κυρία.Κορογιάννου Σοφία του Ιώαννη
κυρία.Κωτσαδάμ Παγώνα
κυρία .Γεραντώνη Λίτσα
κύριο. Ντουρντουρέκα Κων.νο


Με την επιστολή μας αυτή, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και εγγράφως για την πολύτιμη συνεισφορά-συμμετοχή σας στην εκδήλωση του συλλόγου Ελικωνίων “ΖΕΡΙΚΑΙΩΝ ΜΝΗΜΕΣ»
Η συνεισφορά σας ήταν πολύτιμη και ουσιαστική, καθώς συνέβαλε άμεσα στην ενημέρωση των συμπολιτών μας για την διερεύνηση της ιστορίας των Αρβανιτών και ιδιαίτερα των Ζερικαίων.
Σας συγχαίρουμε για την άριστη εικόνα της παρουσίας του εν λόγω θέματος και πιστεύουμε ότι η μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται, κατά το σημαντικότερο ποσοστό στη δουλεία και στην παρουσίαση σας, άφησε δε τις καλύτερες των εντυπώσεων, τόσο στο κοινό της πόλης μας στα μέλη του συλλόγου μας , όσο και στους επισήμους προσκεκλημένους πού παρακολούθησαν την εκδήλωση.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι φίλοι του συλλόγου που επισκέφθηκαν την έκθεση φωτογραφίας κατά τη διάρκεια του τριημέρου στο Νερόμυλο Κρύας , έμειναν ενθουσιασμένοι από τα εκθέματα.
Τελειώνοντας, επιθυμούμε να σας πληροφορήσουμε ότι πιστεύουμε πως η συνεργασία μας ήταν άκρως εποικοδομητική, ευελπιστούμε ότι θα συνεχιστεί το ίδιο αποδοτικά και στο μέλλον και ότι θα είστε παρόντες και σε επόμενες εκδηλώσεις μας.



Θέμα . ευχαριστήρια επιστολή.
Ανακοίνωση
Τοπικό τύπο
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΙΒΑΔΕΙΑ 9/4/2015


ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΙΒΑΔΕΙΑ 9/4/2015


ΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ.ΝΟΣ



Σχόλια