Αποτίμηση της Εκδήλωσης ΖΕΡΙΚΑΙΩΝ ΜΝΗΜΕΣ

Ο Σύλλογος Ελικωνίων: Αποτίμηση της Εκδήλωσης

 Με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κοινού ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του συλλόγου μας που ξεκίνησε την Παρασκευή 27 έως Κυριακή 29 Μαρτίου με την έκθεση φωτογραφιών στο Νερόμυλο της Κρύας



και την εκδήλωση «ΖΕΡΙΚΑΙΩΝ ΜΝΗΜΕΣ» πολιτιστική εκδήλωση για τους Αρβανίτες τις ρίζες και τη ζωή τους . Κορυφώθηκαν το Σάββατο στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου Λιβαδειάς και ολοκληρώθηκαν με το δρώμενο «ΤΑ ΓΕΜΑΤΩΝ» από μέλη της χορωδίας του Συλλόγου δεν έλειψε το κέφι και η χαρούμενη διάθεση από όλους τους συμμετέχοντες που γεύτηκαν τα γλυκά και τις πίττες μελών που έφτιαξαν τα μέλη του συλλόγου.








Ο Σύλλογος Ελικωνιων θέλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες για την πολύτιμη βοήθειά τους:
  • Στους χορωδούς για τη διάθεση και το κέφι που έφεραν μαζί τους στο δρώμενο ‘ΤΑ ΓΕΜΑΤΑ’ καθώς και στους μουσικούς
  • κ. Κορογιάννο Νίκο, κ.Πουλο Γιώργο, κ.Κωτσαδμα Γιώργο κ. Γεωργίου Παναγιώτη κ. Δήμου Δήμο
και την άψογη παρουσία της χορωδίας για τα αρβανίτικα τραγούδια που παρουσίας σαν.
Στα μέλη της πολιτιστικής ομάδας του συλλόγου μας
κ. Κορογιάννου Σοφία του Λουκά
κ.Κορογιάννου Σοφία του Ιώαννη
κ.Κωτσαδάμ Παγώνα
κ .Γεραντώνη Λίτσα
κ. Ντουρντουρέκα Κων.νο

Την κ. Μήτσου Ντίνα για την ευγενική παρουσία και την ομιλία με θέμα τα έθιμα του γάμου που εδώ και χρόνια αφιερώνει προσωπικό χρόνο, κόπο και είδη για να πλουτίσουμε και επεκτείνουμε Το μουσείο.
  • Το σύλλογο Γυναικών Αγ.Νικολάου Λιβαδειάς και το σύλλογο Κυριακίου για της στολές που μας παραχώρησαν .
  • Το δήμο Λιβαδειάς για την παραχώρηση της αίθουσας του Νερόμυλου στην Κρύα .
  • Επίσης όλες τις γυναίκες του Συλλόγου που έφτιαξαν τα γλυκά και τις πίττες που γεύτηκαν οι καλεσμένοι μας για την πολύτιμη βοήθειά τους στον τομέα αυτό που όποτε τους ζητούνται προσφέρουν τα εδέσματά τους σε όλες τις εκδηλώσεις μας.
  • Τον διευθυντή του 3ου Γυμνασίου Λιβαδειάς και το σύλλογο διδασκόντων κ. Καρκάνα Αλέκο για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας, και την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε.
  • Στον κ. Ντουρντουρέκα Γάννη «Κρασιά Παρνασσός» για τη δωρεάν των εξαιρετικών κρασιών που παραχώρηση και τους μύλους Ακριδόπουλος .
  • Στον Helen studios για τον ήχο τις φωτογραφίες και το βίντεο .
Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας σε όλα τα μέλη του συλλόγου που αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους και πολλές φορές και τα χρήματά τους στηρίζοντας και ομορφαίνοντας τις εκδηλώσεις μας. Εις το επανιδείν!





Σχόλια