ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ








     ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 Ο Σύλλογος Ελικωνίων Επαρχίας Λιβαδειάς πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας.
Ευχαριστούμε τη Δήμαρχο Λεβαδέων κυρία Γιώτα Πούλου, τον Βουλευτή Βοιωτίας κ. Νίκο Θηβαίο, τους αντιδημάρχους και δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Λεβαδέων και την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Λιβαδειάς κυρία Νίκη Δήμου που παρευρέθηκαν  στην εκδήλωσή μας.
Τους  Συλλόγους: Ευρυτάνων, Γυναικών Αγίου Νικολάου Λιβαδειάς, Ποντίων, ¨Φίλοι της Δημόσιας Βιβλιοθήκης¨ και την εκπρόσωπο της Βιβλιοθήκης,
  Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας: την κα Έφη Πέτσα για την προσφορά χειροποίητου κοσμήματος που δόθηκε στον τυχερό που κέρδισε το φλουρί, το Αρτοποιείο ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ για την προσφορά της βασιλόπιτας, το Ζαχαροπλαστείο COOKIES & MORE του Θανάση Καπαρού και Τάνιας Μακρή για τα γλυκά που προσφέρθηκαν, τον κ. Λουκά Πολυτάρχου για το λικέρ μαστίχας, το οινοποιείο "ΚΕΛΑΡΙΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ" του  Ιωάννη Ντουρντουρέκα για την προσφορά του κρασιού και τον κ. Δημήτρη Τόλια για την προσφορά του αφυγραντήρα.
  Επίσης οφείλουμε ένα ακόμη ευχαριστώ στον εμπορικό & επαγγελματικό κόσμο της πόλης μας για την απλόχερη προσφορά δώρων.
  Τέλος ευχαριστούμε το κατάστημα ¨Νερόμυλος¨ για την πολύ καλή εξυπηρέτηση και τους μουσικούς που μας χάρισαν μία αξέχαστη βραδιά!
  Κυρίως όμως  ευχαριστούμε όλους  εσάς για την στήριξη και την παρουσία σας!
Να είμαστε καλά, να ανταμώνουμε. Και του χρόνου!!!
Με εκτίμηση το Δ.Σ.







Σχόλια